HaiH”U”i prin internet

Clubul Sportiv Universitatea Cluj este cel mai vechi si mai mare club polisportiv din Transilvania. Infiintat in anul 1919, se mandreste in prezent cu 20 de sectii sportive formate din peste 300 de sportivi si antrenori. Manati de motto-ul “Traditie si Performanta” al clubului, sportivii si echipele Universitatii Cluj reusesc an de an sa cucereasca in medie 200 de medalii la competitiile nationale, europene si mondiale la care participa.

Ce si-au dorit ?

Sportivii Universitatii Cluj aveau nevoie de un nou site care sa fie pe masura performantelor lor. De asemenea, suporterii minunati ai acestui club meritau si ei un nou site prin care sa poata fi mai aproape de echipa pe care o iubesc. Pentru noul site, conducerea Clubului Sportiv Universitar si-a dorit un design nou, care, alaturi de noi functionalitati, sa ofere vizitatorilor o experienta cat mai completa in tot  ceea ce inseamna brandul “U”.

Ce a insemnat pentru noi colaborarea cu CS U Cluj ?

In primul rand, trebuie sa mentionam faptul ca pentru noi a fost o mandrie, si totodata o mare responsabilitate , sa realizam site-ul celui mai iubit club sportiv din Transilvania.

In al doilea rand, trebuie sa recunoastem ca acest proiect l-am privit de la bun inceput ca pe o provocare. Nu este usor sa imbini elemente precum echipe, sportivi, stiri, calendare competitionale, newslettere si multe altele, cu atat mai mult atunci cand toate poarta sigla “U”.

Nu in ultimul rand, mentionam ca in cadrul acestui proiect, am avut placerea de a lucra cu oameni minunati, profesionisti desavarsiti cu ajutorul cararora speram ca am reusit sa cream vizitatorilor o experienta cat mai placuta.

Asadar, va invitam cu drag pe noul site al CS Univeristatea Cluj : u-cluj.ro !

Hai U!