8 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un website profesionist

Afacerea ta câștigă credibilitate

In prezent, din ce in ce mai multi consumatori utilizeaza internetul pentru a gasi produsele si serviciile de care au nevoie. Fara un website, potentialii clienti se vor indrepta inspre principalii tai competitori. In cazul in care deja detii un site dar care este “home-made”, atunci este necesar un redesign profesionist. Prin intermediul unei interfete online profesionist creata, afacerea ta va transmite utilizatorilor profesionalism si incredere.

Un Website te ajuta sa economisesti bani

Daca ai o afacere la nivel local si esti de parere ca este costisitor sa ai un website profesionist, atunci afla ca nu este deloc asa. Desi costurile pentru un site web sunt variate, o data ce website-ul este incarcat pe web si functioneaza, costurile de intretinere lunara sunt sub 300 de lei, in unele cazuri chiar si sub 150 lei. Comparativ cu costurile publicitatii offline in cadrul unei reviste sau unui ziar, intretinerea unui website este mult mai avantajoasa, cu atat mai mult cu cat potentialul public la care un website poate ajunge prin intermediul mijloacelor de promovare online este mult mai targetat.

Website-ul afacerii tale iti permite sa-ti mentii clientii informati

Gandeste-te la website-ul afacerii tale ca fiind o brosura sau un catalog online. Este mult mai usor si mai rapid sa adaugi informatii noi despre produsele si serviciile tale pe website, mai ales daca ne raportam la procesul lent si indelungat de a schimba brosurile si cataloagele printate. De altfel, innoirea permanenta a informatiilor de pe site este o modalitate eficienta de a informa clientii despre cele mai noi produse/servicii, evenimente de actualitate, promotii speciale/lunare, sau orice alta informatie legata despre serviciile si produsele tale.

Este mereu accesibil

Un website poate furniza informatii despre afacerea ta oricand (24/7/365), atat clientilor cat si potentialilor clienti, chiar si atunci cand sediul / magazinul / punctul de lucru este in afara orelor de program.

Prin intermediul mediului online poti ajunge la o categorie mai larga de public

Indiferent daca prestezi servicii sau vinzi produse, website-ul tau profesionisit va oferi solutia ideala pentru vanzari. Categoriile de public la care ajungi prin intermediul site-ului web sunt mult mai variate, fapt datorita caruia poti transforma potentialii clienti in clienti.

Website-ul este locul ideal unde sa iti expui munca sau serviciile prestate

Nu are importanta tipul business-ului tau, produsele vandute sau serviciile prestate pot fi expuse publicului in cadrul unui portofoliu online.

Website-ul bussinesului tau te ajuta sa economisesti timp

Deseori informarea eficienta a clientilor poate sa necesite un timp indelungat, indiferent daca comunicarea cu acestia este la telefon, fata in fata, printr-o brosura sau un e-mail. Prin intermediul unui catalog online, ai posibilitatea sa oferi o cantitate mare si foarte mare de informatie despre serviciile si produsele tale. O data ce website-ul tau functioneaza, acesta este disponibil oricand clientilor tai, iar tu economisesti astfel timp pretios. Si ce este timpul pana la urma? Timpul inseamna bani, nu?!

Imbunatateste relatia dintre afacerea ta si clienti

Poate prin afacerea ta, comercializezi (spre exemplu) produse eco si ti-ar placea sa impartasesti clientilor tai sfaturi si trucuri pentru a recicla. Acest lucru este posibil prin intermediul unui blog de articole, pe care vor fi postate articole interesante pentru clientii afacerii dvs. Prin intermediul articolelor practic sunt livrate informatii utile si interesante pentru care clientii va vor fi recunoscatori. Nu numai ca se va crea un trafic benefic pe website, ci se va crea totodata si o anumita relatie atat cu clientii cat si cu potentialii clienti.

Asadar, ce mai astepti ? Prezenta online este obligatorie in ziua de azi ! NOI va putem ajuta afacerea sa prospere prin intermediul serviciilor complete in materie de dezvoltare web Cluj

Cu drag, Echipa iServit